Κοινό μέτωπο από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό - Απειλούν να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα


Κοινό μέτωπο κατά της ΕΠΟ με αφορμή τους πίνακες διαιτησίας χάραξαν οι τρεις «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με επίσημες ανακοινώσεις τους τάχθηκαν υπέρ της στάσης του Σταύρου Κοντονή και κατά της ΕΠΟ, με αφορμή τους πίνακες διαιτησίας του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2016-2017.
Οι τρεις ΠΑΕ δεν δέχονται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με διαιτητές στους πίνακες, οι οποίοι διώκονται κακουργηματικά. Θεωρούν μάλιστα «σκανδαλώδη» απόφαση την τοποθέτηση συγκεκριμένων ρέφερι στους πίνακες για τη νέα σεζόν και δεν προτίθενται να κάνουν καμία υποχώρηση!
Κάθε ΠΑΕ μάλιστα εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση με τις θέσεις της
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Παρακολουθούμε για μια ακόμα φορά το εγκληματικό θέατρο του παραλόγου γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τους ίδιους ανθρώπους να κουνούν τα ίδια πιόνια στη σκακιέρα και να νομίζουν ότι νομιμοποιούνται ακόμα να το ελέγχουν και δήθεν να το διοικούν.
Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά και για την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις. Κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, βγείτε και εσείς από τις δικές σας. Πρωτάθλημα με τα ίδια αμαρτωλά πρόσωπα, τους ίδιους φθαρμένους διαιτητές και τις ίδιες συνθήκες προμελετημένου εγκλήματος δεν γίνεται να ξεκινήσει. Την ΑΕΚ, ξεχάστε την! Συνένοχοι εγκληματικής οργάνωσης εμείς δεν γινόμαστε!
Και επιτέλους καταλάβετε ότι δεν γίνεται να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εκδίδει ανακοινώσεις ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γκιρτζίκης, τον οποίο η ίδια του η πόλη απέβαλλε από την τοπική ένωση. Ο οποίος δεν τολμά να εμφανιστεί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της επικράτειας. Και ο οποίος ευθύνεται μαζί με την παρέα του για το καθεστώς πλήρους αναξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και την πρωτοφανή κατάντια της εθνικής μας ομάδας.
Και ο ίδιος και η παρέα του θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι το εγκληματικό παρελθόν δεν γίνεται να διαφεντεύει το μέλλον. Αν δεν αλλάξουν τα πάντα, δεν έχει νόημα να συζητάμε για το σημερινό τίποτα...
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Οι σημερινές μεθοδεύσεις της υπό βαριά κατηγορία διοίκησης της ΕΠΟ που αποφάσισε να ορίσει τους διαιτητές του νέου πρωταθλήματος της Super League με τους όρους της, αγνοώντας παντελώς τα όσα είχαν συμφωνηθεί τον προηγούμενο καιρό και με τη διαμεσολάβηση της UEFA, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Δυστυχώς τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας και οι εγκληματικές οργανώσεις που έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε έννοια ισονομίας, επιχειρούν και πάλι, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες που θα μας οδηγήσουν και πάλι να αποτελέσουμε θεατές του ίδιου έργου.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμά τη στάση όσων σήμερα αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το διασυρμό των θεσμών και το κουρέλιασμα των συμφωνιών που δυστυχώς είχε προβλέψει ότι θα συνέβαιναν.
Ο Παναθηναϊκός δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε ένα ακόμα σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα το οποίο με τους σημερινούς όρους και συνθήκες δεν πρέπει να ξεκινήσει.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Κανέναν δεν εκπλήσσει η ανεύθυνη στάση του απερχόμενου συστήματος της ΕΠΟ, όπως δεν εκπλήσσει η άλλη μια απόδειξη πως συγκεκριμένοι άνθρωποι στην Ομοσπονδία αναζητούν στο ποδόσφαιρο το άσυλο που δεν θα τους δώσει η δικαιοσύνη. Γνωρίζουν καλά τις συνέπειες του καταρτισμού των πινάκων διαιτησίας στον οποίο προχώρησαν και επίτηδες προκαλούν την κοινή λογική.
Γνωρίζουν καλά πως με… Παππάδες το πρωτάθλημα είναι αδύνατον να ξεκινήσει κι εμείς να συμμετάσχουμε μ´ αυτούς τους όρους.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τους έχει καλέσει πολλές φορές να διασώσουν όση αξιοπρέπεια τυχόν τους έχει απομείνει με την παραίτησή τους. Πλέον ακούν κι από αλλού αυτά τα…καλέσματα και τους συστήνουμε για τελευταία φορά να μην περιμένουν τους τελευταίους δυο μήνες της ύπαρξής τους στο ποδόσφαιρο για να εκδικηθούν όσους προκάλεσαν την άτακτη φυγή τους.
Γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος υπαίτιος, παρά η δική τους αλαζονεία, επίδειξη της οποίας κάνουν και σήμερα με τον αυθαίρετο και απαράδεκτο καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας, πέρα από οτιδήποτε συμφωνήθηκε πρόσφατα». 

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!