Φοιτητές από το πανεπιστήμιο της Βενετίας φιλοξένησε ο δήμος Ωραιοκάστρου



Αυγούστου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φοιτητές από το πανεπιστήμιο της Βενετίας
φιλοξένησε ο δήμος Ωραιοκάστρου
Μια ομάδα 50 καθηγητών και φοιτητών από το Πανεπιστήμιο της Βενετίας φιλοξένησε το περασμένο Σάββατο ο δήμος Ωραιοκάστρου στις εγκαταστάσεις του Κονταξοπουλείου Αθλητικού Κέντρου στα πλαίσια τετραετούς προγράμματος για την ανάδειξη της αρχαίας Εγνατίας Οδού, με τίτλο “Via Egnatia”.
Οι καθηγητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου της Βενετίας κάθε χρόνο πραγματοποιούν με πεζοπορική διαδρομή ένα τμήμα της διαδρομής από τη Ρώμη μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Φέτος η διαδρομή αυτή ξεκίνησε από το Δυρράχιο της Αλβανίας και τερματίστηκε στη Θεσσαλονίκη.
Τους φοιτητές και τους καθηγητές τους υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Διοικητικού, Οικονομικού και Προγραμματισμού, Ηρακλής Τσακαλίδης, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους για το εν λόγω πρόγραμμα. Από την πλευρά τους οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή και ειδικότερα τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση για τη φιλοξενία.
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!