Βολές ΝΔ κατά Τόσκα για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Σκληροί χαρακτηρισμοί από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – «Θα αποκαταστήσουμε την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών»

Ένα από τα πιο αποκαλυπτικά ατυχήματα της πλούσιας καριέρας της είχε η «Μενεγάκη της Αργεντινής».
Κάποιοι από τους επιβάτες έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να καταγράφουν το πρωτοφανές σκηνικό.
Απαρηγόρητα τα δύο μικρά αδέρφια.
Ένα βίντεο που «καίει» τον τουρισμό στην Αγία Νάπα, καθώς παρουσιάζει τον ακραίο τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουν οι τουρίστες…
Τα παιδια πήραν κανονικά την προκαταβολή απο τπν επιχειρηματία ύψους 7.000 ευρώ για την εμφάνισή τους σε γνωστό στέκι του…
Το πρώτο ημερολόγιο Pirelli δημοσιεύτηκε το 1963 κι έκτοτε από τις σελίδες του έχουν περάσει πολλοί αστέρες του κινηματογράφου.
Mπορεί το ψέμα να είναι χαρακτηριστικό και των δύο φύλων, παρόλα αυτά οι άντρες είναι όσο να πεις πρωταθλητές σε…
Το Water Car ήρθε για να μείνει και είναι ό,τι πιο... τρελό έχετε δει τον τελευταίο καιρό, καθώς κινείται με…

Κατ' ευφημισμόν υπουργό χαρακτηρίζει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω το Πολυτεχνείο τη νύχτα.

«Οι γνωστοί – άγνωστοι, εκμεταλλευόμενοι την πολιτική ανοχής που υπαγορεύει η κυβέρνηση, εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας άλλη μια επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο και προκάλεσαν πολύωρη διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πατησίων.

Ρωτούμε τον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη εάν αντιλαμβάνεται τις συνέπειες της ιδεοληπτικής ανοχής στη βία και την ανομία.

Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνουμε ότι η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα θέσει ως προτεραιότητά της και θα αποκαταστήσει το σεβασμό του νόμου, της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!