Συνάντηση εργαζομένων ΟΑΣΘ με τον δήμαρχο κ Γ. Μπουτάρη και την ΥΜΑΘ κ Μ. Κόλλια Τσαρουχά. Πιθανή αναστολή κινητοποιήσεων;


Συνάντηση είχαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ Γιάννη Μπουτάρη, στην οποία έγινε ενημέρωση για τα αιτήματα που έχουν και για τα οποία προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες σε στάσεις εργασίας και απεργίες.
Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος τόνισε την ανάγκη συνάντησης των εργαζομένων με τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, ώστε να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα της καταβολής των μισθών τους. Δεν υπάρχει λόγος τόνισε ο κ Μπουτάρης να ταλαιπωρούνται οι πολίτες, επειδή δεν τηρούνται οι υποχρεώσεις κύρια του Κράτους....

Ακόμη, συνάντηση είχε το προεδρείο του σωματείου εργαζομένων του ΟΑΣΘ με την Υφυπουργό κ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Η Υφυπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τα αιτήματα των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ και ανέλαβε πρωτοβουλία για την προώθησή τους στον καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Ολιγοήμερη αναστολή των κινητοποιήσεων θα εισηγηθεί απο την πλευρά του ο πρόεδρος των εργαζομένων κ Τσερμενίδης, στην ΓΣ της Δευτέρας 8 Αυγούστου, με την ελπίδα ότι ο υπουργός θα αναθεωρήσει την άποψή του και θα συναντηθεί με το σωματείο των εργαζομένων.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!