Ακυβέρνητο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή της Κέρκυρας

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες, για τον εντοπισμό σκάφους στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Πάργας και νότια της Κέρκυρας, το οποίο σύμφωνα με τηλεφώνημα επιβαίνοντος σε αυτό, βρισκόταν σε κίνδυνο. Σκάφη του Λιμενικού από την Πρέβεζα, τη Λευκάδα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα, συμμετέχουν στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης του σκάφους, το οποίο προς το παρόν αγνοείται.

Σύμφωνα με πηγές του Λιμενικού, στις 6:30 το πρωί, η Άμεση Δράση στην Πρέβεζα, έλαβε κλήση για βοήθεια σκάφους που κινδύνευε και βρισκόταν ανοικτά της Πάργας, από κάποιον άγνωστο άνδρα, ο οποίος είπε "help Πάργα". Αμέσως, ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων και ξεκίνησε η επιχείρηση. Από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, έγινε γνωστό στους αρμόδιους, ότι η κλήση στην Άμεση Δράση της Πρέβεζας, έγινε από την περιοχή ανάμεσα σε Πάργα και Αντίπαξους. Παράλληλα με τις έρευνες στη θάλασσα γίνονται και στις ακτές. Πριν από λίγο, στον Άη - Γιαννάκη της Πάργας, εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής, μία οικογένεια μεταναστών κοντά στην ακτή και ενημερώθηκε η αστυνομία.

(Πηγή: ΑΠΕ, Φωτογραφία Αρχείου)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!