Συνεχίζεται η μαραθώνια δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Συνεχίζεται η μαραθώνια δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην Καλλιθέα.

Η διαδικασία έχει συμπληρώσει 24 ώρες, με τους εκπροσώπους των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν τις τέσσερις άδειες να βρίσκονται «κλειδωμένοι» από χθες το πρωί στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους στη ΓΓΕΕ, ενώ τους έχουν αφαιρεθεί προσωπικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα για να μην υπάρξει ο κίνδυνος καμίας διαρροής.

Κυβερνητικές πηγές διέψευσαν χθες τις «πληροφορίες που κυκλοφορούν διάφοροι», τονίζοντας ότι ουδείς έξω από τα γραφεία της ΓΓΕΕ γνωρίζει οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Ν. Παππάς: Ο διαγωνισμός διασφαλίζει ότι θα μεγιστοποιηθεί το τίμημα για το ελληνικό Δημόσιο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς υπογράμμισε ότι ο διαγωνισμός σχεδιάστηκε με αυτόν τον τρόπο «για να αποτραπεί η ροή πληροφοριών μεταξύ των διαγωνιζομένων» και «να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του Δημοσίου». «Ο διαγωνισμός, κατ' εφαρμογή του Συντάγματος, διασφαλίζει ακριβώς ότι θα μεγιστοποιηθεί το τίμημα για το ελληνικό Δημόσιο και ότι θα είναι καθαροί οι όροι», σημείωσε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!