ΑΕΚ: Έρχεται για να υπογράψει ο Λέσκοτ

Έτοιμη για το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού είναι η ΑΕΚ, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας αναμένεται στην Αθήνα ο Τζολεον Λέσκοτ προκειμένου να υπογράψει στην Ένωση.

Από την περασμένη Παρασκευή ήταν γνωστό ότι η ΑΕΚ βρισκόταν κοντά στην απόκτηση του Άγγλου κεντρικού αμυντικού, ωστόσο, η είσοδος της Πεσκάρα στην υπόθεση προς στιγμή φάνηκε να «χαλάει» το «deal». Η διοίκηση της ελληνικής ομάδας, όμως, επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση, την οποία και αποδέχτηκε ο 34χρονος παίκτης. 

Όλα δείχνουν ότι αυτή την φορά η μεταγραφή δεν πρόκειται να χαλάσει, εφόσον και οι ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Λέσκοτ βγουν καθαρές. Ο ποδοσφαιριστές ειδοποίησε ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας κι αύριο το πρωί θα υποβληθεί στις καθιερωμένες εξετάσεις. Εφόσον όλα κυλήσουν ομάδα αμέσως μετά θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!