Βίντεο: Παιδιά σκοτώνουν ομήρους στο Ισλαμικό Κράτος

Το παραπάνω απόσπασμα είναι μέρος ενός εννιαλέπτου βίντεο που παρουσιάζει επίσης επιθέσεις των Τζιχαντιστών στη Συρία και δεκάδες πτώματα ανθρώπων. Τα βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως το δεύτερο παιδί από δεξιά, που έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα και γαλανά μάτια αποκαλείται Abdullah Al-Britani, όπως και άλλοι άνδρες που έφυγαν από τη Βρετανία για να συμμετέχουν στις τάξεις των Τζιχαντιστών.

Η The Sun αναφέρει συγκεκριμένα πως το νεαρό παιδί ταξίδεψε στη Συρία το 2013 μαζί με τη μητέρα. Άλλωστε, σύμφωνα με έρευνα περί τα 50 παιδιά από το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται σε εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος και μεγαλώνουν με γνώμονα το "Τζιχάντ". Οι θιασώτες του Isis, έχουν αναπτύξει πολύ συγκεκριμένη "παιδαγωγική μέθοδο" για τα παιδιά του χαλιφάτου, τα οποία από τα 10 έτη θεωρούνται κατάλληλα για εκπαίδευση και συμμετοχή στον "Ιερό πόλεμο" που διεξάγει το Ισλαμικό Κράτος.

 

ΠΗΓΗ THE SUN/DAILYRECORD

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!