Ακινητοποιημένα από σήμερα τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη


Σε απεργία διαρκείας βρίσκονται από σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως αποφάσισαν σε συνεδρίαση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή.

«Η απόφαση ελήφθη και σύμφωνα με την εξουσιοδότηση της γενικής συνέλευσης από τη Δευτέρα ξεκινάει διαρκής επίσχεση εργασίας, ώσπου να λυθούν τα προβλήματα των εργαζομένων του Οργανισμού» είχε δηλώσει στο “Πρακτορείο 104,9 fm”, την Παρασκευή, ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης.
Στο μεταξύ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την προσφυγή στη δικαιοσύνη από μέρους της διοίκησης του ΟΑΣΘ, ο κ. Τσερμενίδης είπε: «θα απαντήσουμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο. Θα προσφύγουμε και εμείς στη δικαιοσύνη. Είναι δυνατόν να μην μας πληρώνουν και να κινούνται και νομικά εναντίον μας. Και εμείς τον ξέρουμε τον νομικό δρόμο και μπορούμε να διεκδικήσουμε και αλλιώς τα δεδουλευμένα μας, που υπερβαίνουν για τους 2.300 εργαζόμενους, τα 6,3 εκατ. ευρώ».
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης επεσήμανε ότι έχει συγκαλέσει ήδη έκτακτο διοικητικό συμβούλιο ύστερα από την απόφαση των εργαζομένων και τις επόμενες ώρες θα καθοριστούν και οι δικές τους κινήσεις.
Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η ηγεσία του υπουργείου Συγκοινωνιών ανέφερε ότι δεν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες και ότι ο ΟΑΣΘ έχει λάβει κανονικά όλες τις επιχορηγήσεις.



Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!