ΠΑΣΟΚ: Ας σταματήσει ο κ. Τσίπρας να εξοργίζει και να εξαπατά τον λαό

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ σήμερα, Κυριακή (28/08/2016), με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ένα από τα πιο αποκαλυπτικά ατυχήματα της πλούσιας καριέρας της είχε η «Μενεγάκη της Αργεντινής».
Κάποιοι από τους επιβάτες έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να καταγράφουν το πρωτοφανές σκηνικό.
Απαρηγόρητα τα δύο μικρά αδέρφια.
Ένα βίντεο που «καίει» τον τουρισμό στην Αγία Νάπα, καθώς παρουσιάζει τον ακραίο τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουν οι τουρίστες…
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αφού ήρθε στον κόσμο η…
Η Τζένη Μπαλατσινού απολαμβάνει τις διακοπές της και ήρθε στο τσακίρ κέφι.
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης εδώ και λίγο καιρό δεν είναι πια μαζί.
Μια όμορφη και γλυκιά φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νατάσα Σκαφίδα.

«Ο κ. Τσίπρας ματαιοπονεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει την εξαπάτηση των Ελλήνων», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: «Όλοι πια συνειδητοποιούν ότι με την Κυβέρνηση του τα πράγματα γίνονται κάθε μέρα χειρότερα στη χώρα. Ας σταματήσει τουλάχιστον να εξοργίζει τους Έλληνες μιλώντας για ανάπτυξη. Η ύφεση καλά κρατεί από μια Κυβέρνηση που είναι εχθρός των επενδύσεων. Είναι δε θράσος να μιλά για κοινωνική πολιτική. Την ώρα που κόβει συντάξεις και ΕΚΑΣ, που οι φόροι πνίγουν τα νοικοκυριά, που 40.000 παιδιά μη προνομιούχων πολιτών μένουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών».

Στο σχόλιο αναφέρεται, επίσης, ότι «το ΠΑΣΟΚ τόσο για το χρέος όσο και για τα πρωτογενή πλεονάσματα έχει λάβει θέση για το πώς μπορεί η χώρα να διαπραγματευτεί αξιοπιστά και αποτελεσματικά, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση "δεν μπορεί να βγάλει έργο, να πετύχει στόχους"».

«Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο και τον λαό», καταλήγει η ανακοίνωση.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!