Δουλέμποροι διαφημίζουν τις... «δουλειές» τους στο Facebook!...


Κύκλωμα δουλεμπόρων δε δίστασε χθες να διαφημίσει στο Facebook την επιτυχή έλευση 49 προσφύγων και μεταναστών στη Χίο!
 Πρόκειται για μία...
από τις οργανώσεις διακινητών οι οποίες ενεργοποίησαν μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία τους λογαριασμούς τους στα social media στην προσπάθειά τους να αλιεύσουν «πελάτες» για τα ελληνικά νησιά, αναφέρει ο "Ελεύθερος Τύπος".

Οι δουλέμποροι ανέβασαν φωτογραφία που απεικονίζει πρόσφυγες με κόκκινα σωσίβια σε παραλία της Χίου, λίγα μόλις λεπτά μετά την αποβίβασή τους από τα φουσκωτά. Τα 49 άτομα, ανάμεσά τους οχτώ παιδιά, ξεκίνησαν από τα τουρκικά παράλια νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής και θαλασσοδάρθηκαν φια ώρες μέχρι που εντοπίστηκαν από ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού.

Οι διακινητές τους είχαν στοιβάξει όλους μέσα σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, η οποία δεν άντεξε το βάρος, με αποτέλεσμα το φουσκωτό να μείνει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή Νένητα, νότια της Χίου. Το ίδιο κύκλωμα είχε αναρτήσει πρόσφατα ότι ξεκινά ταξίδια για τη Λέσβο με 600 δολάρια κατ' άτομο, προσφέροντας δωρεάν θέσεις στο σκάφος για τα βρέφη...

Πηγή: nonews-news.blogspot.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!