Παίξτε πασιέντζα και τρίλιζα μέσω της Google στον browser σας


Η Google σάς επιτρέπει πλέον να τρίλιζα και πασιέντζα μέσω των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Αν πατήσετε "tic-tac-toe" (όπως ονομάζεται η τρίλιζα) ή "solitaire" (πασιέντζα), τότε θα εμφανιστεί το παιχνίδι άμεσα στα αποτελέσματα.

Δυστυχώς, ακόμα φαίνεται να μην είναι διαθέσιμη η πασιέντζα, αλλά θα είναι σύντομα, ενώ καταφέραμε και δοκιμάσαμε την τρίλιζα.



Τα παιχνίδια έχουν επιλογή για το επίπεδο δυσκολίας, ενώ η τρίλιζα μπορεί να παιχτεί και με δύο παίκτες. Η εταιρεία επίσης έχει προσθέσει τη δυνατότητα τυχαίας επιλογής μέσω νομίσματος, καθώς υπάρχει το "coin flip".



Η συγκεκριμένη επιλογή της Google να προσθέσει αυτά τα παιχνίδια σίγουρα θα κοστίσει στην παραγωγικότητα των εταιρειών. Όταν κυκλοφόρησε το Pac Man Google Doodle το 2010, το RescueTime υπολόγισε ότι χάθηκαν 4,82 εκ. ώρες παραγωγικότητας από την οικονομία.









Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!