H Σχολή ποδοσφαίρου ΔΑΣ Ωραιοκάστρου στο 15ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Skouras Camp


ΣΧΟΛΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΑΣ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟY

Η σχολή ποδοσφαίρου ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ συμμετείχε και φέτος , με το παιδικό τμήμα , στο 15ο  ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ SKOURAS CAMP .  Οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να διασκεδάσουν , να κάνουν καινούργιες γνωριμίες - φιλίες , να αποκτήσουν ομαδικό πνεύμα , να συσφίξουν και να σφυρηλατήσουν τις σχέσεις μεταξύ τους ,  να αγωνιστούν με άλλες ομάδες, που βρίσκονταν στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ και  να  βελτιώσουν την ατομική τους  τεχνική .  Αυτοί εξάλλου είναι και στόχοι της σχολή ποδοσφαίρου του Συλλογου μας .
Την σχολή ποδοσφαίρου  ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ συνόδευε και καθοδηγούσε , καθ΄ όλη την διάρκεια του ΦΕΣΤΙΒΑΛ , ο προπονητής – υπεύθυνος της  σχολή ποδοσφαίρου  Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.
Η νέα αγωνιστική περίοδος 2016-17 ξεκινά .
Πρώτη συγκέντρωση  στις 28 Αυγούστου 2016 .
Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσουν ,τα τμήματα νέων , παιδικού, προπαιδικού και junior . Θα ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα τα μικρότερα , σε ηλικία , τμήματα της σχολή ποδοσφαίρου , pro junior και bambini .
Προπονητές για  την νέα χρονιά , 2016-17, θα είναι οι :
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ            ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ (υπεύθυνος σχολής ποδοσφ.)
ΤΑΣΟΣ                      ΚΑΠΑΣΑΚΑΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ            ΝΤΑΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ              ΚΟΥΝΤΗΣ
Φέτος ο διαχωρισμός των  τμημάτων της σχολή ποδοσφαίρου θα είναι , ως συνήθως , μόνον  με ηλικιακά κριτήρια και θα έχει ως εξής :
ΝΕΩΝ                        γεννηθέντες  2000-2001
ΠΑΙΔΙΚΟ                    γεννηθέντες  2002-2003
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ             γεννηθέντες  2004-2005
           ΤΖΟΥΝΙΟΡ                 γεννηθέντες  2006-2007
           ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ          γεννηθέντες  2008-2009
           ΜΠΑΜΠΙΝΙ                 γεννηθέντες   2010-2011




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!