Η αποκάλυψη του iPhone 7 στις 7 Σεπτεμβρίου

Η Apple ετοιμάζει το νέο μεγάλο της event για τις 7 Σεπτεμβρίου, όπως μαρτυρούν οι προσκλήσεις, που απεστάλλησαν σήμερα. Με μια φωτογραφία, που αναγράφεται η φράση "See you on the 7th", η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα iPhones και τα ανανεωμένα Apple Watches.



Πρόκειται για την πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, που η Apple διοργανώνει event στις αρχές Σεπτέμβρη για να ανακοινώσει τα νέα της προϊόντα. Ως συνήθως, αναμένεται να δούμε το νέο iPhone. Η νέα γενιά αναμένεται να έχει πολλές ομοιότητες με το περσινό μοντέλο, με ελάχιστες διαφορές, όπως τις antenna lines, αλλά και την αφαίρεση του headphone jack. Τα νέα μοντέλα αναμένεται να έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο νερό, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο, όπως φημολογείται, θα έχει διπλή κάμερα για καλύτερες φωτογραφίες. Επίσης το βασικό μοντέλο δε θα ξεκινά πλέον από τα 16GB, αλλά τα 32GB.



Όσον αφορά τα Apple Watch, έχει περάσει 1,5 χρόνος περίπου από την πρώτη γενιά του μοντέλου και μάλλον είναι καιρός να δούμε την επόμενη έκδοση. Τα νέα μοντέλα φημολογείται ότι θα έχουν παρόμοιο design, αλλά ταχύτερο επεξεργαστή και GPS.



Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!