Θρίλερ με Τούρκο που έφτασε στη Σάμο με jet ski από την Τουρκία

Ένας Τούρκος υπήκοος που έφτασε το πρωί με ταχύπλοο στη Σάμο από τα παράλια της Τουρκίας συνελήφθη και εξετάζεται από κλιμάκιο της ΕΥΠ και τις Αρχές Ασφαλείας.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν έχουν να κάνουν με Τούρκο αξιωματικό που έφυγε από τη χώρα του μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Αδιευκρίνιστο επίσης είναι προς το παρόν εάν το συγκεκριμένο άτομο έχει ζητήσει ήδη άσυλο ή όχι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο Τούρκος πέρασε με... jet ski στο Πυθαγόρειο της Σάμου όπου και εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμενικού.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών ο οποίος είχε έγγραφα τα οποία τον εμφάνιζαν να έχει βουλγάρικη υπηκοότητα. Έπειτα, όμως, από έλεγχο των στοιχείων του από το προσωπικό του Λιμενικού διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του ήταν πλαστά.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος που βγήκε στην παραλία στο Πυθαγόρειο της Σάμου είναι ο ένατος Τούρκος που θεωρείται εμπλεκόμενος στην απόπειρα πραξικοπήματος και διαφεύγει στην Ελλάδα.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!