Η Macron θα ντύνει τη ΗΟΟΡ


Δελτίο τύπου

Η Macron θα ντύνει τη ΗΟΟΡ

Η ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού εν όψει της έβδομης αγωνιστικής της περιόδου ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική εταιρεία ένδυσης Macron.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική συμφωνία που ήρθε μέσα από συζητήσεις ημερών που οδήγησαν τις δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια ώστε να πορευτούν μαζί. Το μέγεθος της επιτυχίας των ιθυνόντων της ΗΟΟΡ έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Macron τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού ντύνοντας πολλές ομάδες στην Ευρώπη στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Macron και για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ντύνει δύο από τις ομάδες της Super League. Και πιο συγκεκριμένα τον ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η MACRON;

Η MACRON είναι ιταλική εταιρία με έδρα το CRESPELLANO της Μπολόνια και είναι ο ευρωπαϊκός ηγέτης στην παραγωγή αθλητικού εξοπλισμού.
Δαστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς:
» Εξοπλισμός ομάδων
(ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ, στίβο, ράγκμπι)
» Παραγωγή επισήμων προϊόντων ομάδος
» Ρούχα ελεύθερου χρόνου με αθλητικό στυλ
με το Official Store της εταιρίας στην Θεσσαλονίκη, να βρίσκεται πλέον στον Εύοσμο, Αντώνη Τρίτση 76.
Με τη συμφωνία της ΗΟΟΡ με τη MACRON για τη νέα αγωνιστική περίοδο και όχι μόνο, αμφότερες οι δύο πλευρές θέλουν να πορευτούν μέσα από τη σκληρή καθημερινή δουλειά στο δρόμο των επιτυχιών. Τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια σε όλα τα τμήματα της HOOP του Γιώργου Μασλαρινού.

Γραφείο: Ιπποκράτους 16 Συκιές
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310582454 και 6986613311


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!