Συνδέστε εύκολα το χειριστήριο του PS4 στον υπολογιστή σας - H υπηρεσία PlayStation Now έρχεται στα PC

Η SONY παρουσίασε το νέο USB Adapter, που σας επιτρέπει να συνδέσετε το χειριστήριο του PS4 πιο εύκολα στο PC ή στο Mac σας. Το USB θα είναι διαθέσιμο από τις 15 Σεπτεμβρίου και σας επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση του χειριστηρίου μέσω Bluetooth. Αρκεί απλά να συνδέσετε το USB στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να ακολουθήσετε την πολύ εύκολη διαδικασία σύνδεσης του χειριστηρίου.



Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Dualshock 4 μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε Bluetooth και μέσω "τρίτων" εφαρμογών με το PC σας, όμως η SONY πλέον θα κυκλοφορήσει επίσημη υποστήριξη διευκολύνοντας όλους τους χρήστες.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα PlayStation ΕΔΩ.





Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dualshock 4 στο PC ώστε να παίξετε μέσω Remote Play στο PS4 σας, απολαμβάνοντας ακριβώς τον ίδιο χειρισμό.



Επιπρόσθετα το Dualshock 4 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο PC με την υπηρεσία PlayStation Now, που έρχεται και στα Windows PC στις 24 Αυγούστου για την Αγγλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία. Η Ελλάδα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα είναι μία από τις χώρες που υποστηρίζεται η υπηρεσία.

Οι παίκτες μπορούν μέσω της υπηρεσίας PlayStation Now να παίξουν πάνω από 400 τίτλους PlayStation 3 μέσω stream στoν υπολογιστή τους.



Απαιτήσεις Υπολογιστή για το PS Now:

Windows 7 (SP1), 8.1 or 10
3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10 or faster
300 MB or more; 2 GB or more of RAM
Sound card; USB port

Πηγή: VG24.gr

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!