Summer Nights views 2016 στον κήπο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, Πέμπτη 4/8, Πρωτοψάλτη: τα παραμύθια μιας φωνής



Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


SUMMER NIGHTS VIEWS 2016
ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 4/8
ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: Τα Παραμύθια μιας Φωνής

Συνεχίζοντας την πρωτοπόρα παράδοση, η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικά θεάματα και ακούσματα στους συμπολίτες μας μέσα από το πρόγραμμα προβολών επιλεγμένων συναυλιών και ταινιών με τον τίτλο Summer Nights Views 2016”. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα των Χορωδιακών Συνόλων και του εκπαιδευτικού-πολιτιστικού προγράμματος “SERA της Ενορίας μας. Δίνεται η ευκαιρία σε όλους να ψυχαγωγηθούν και περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, εντελώς δωρεάν, στη δροσιά του Κήπου της Εκκλησίας μας. Για την άνεση των θεατών υπήρξε μέριμνα ψεκασμού με οικολογικά σκευάσματα για τον περιορισμό των κουνουπιών, με τη φροντίδα της εταιρείας απεντομώσεων Pest Aid-Evagelos Siomos και επιπλέον παρέχονται δωρεάν αντικουνουπικές λοσιόν σε όσους το επιθυμούν με τη χορηγία του Φαρμακείου Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, στην πλατεία Μελισσοχωρίου. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη των εταιρειών ΗΧΟΣ Γ. Πανταλέων, ΜΟΥΣΣΕΣ και ΑΛΣΟΣ Catering.
Σας προσκαλούμε αυτήν την Πέμπτη, 4/8, στις 9 το βράδυ να απολαύσουμε μαζί τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τίτλο «Τα Παραμύθια μιας Φωνής», που έδωσε πριν χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας της Πράγας. Καταπληκτικά τραγούδια με διαχρονική αξία όπως «Το μαχαίρι», «Το πάτωμα», «Η Μαριάνθη των Ανέμων», «Amado mio» και άλλα, θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας ταξιδέψουν σε ένα όμορφο μουσικό βραδινό.

Summer Nights Views 2016 και…
να περάσετε καλά!

Πληροφορίες
2310 696296
#summernightsviews2016


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!