To πρώτο ξενοδοχείο του κόσμου με τροπικό δάσος ανοίγει τις πύλες του στο Nτουμπάι

Ο παιδότοπος των πλουσίων θέλει να συνεχίσει να είναι ένα θεματικό πάρκο για ενήλικες που αναζητούν εμπειρίες μοναδικές.
Από τις αρχές του 2018, όταν και το Rosemont Hotel & Residences θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό το Nτουμπάι θα είναι το μόνο μέρος στον κόσμο όπου ένα ξενοδοχείο θα έχει το δικό του, τροπικό δάσος.
Το αν θα καταφέρει αυτό το τολμηρό εγχείρημα να ανταγωνιστεί σε εντυπώσεις και δημοσιεύσεις στα media του κόσμου τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα είναι κάτι που θα αποδειχθεί στο μέλλον όταν και το καινοτόμο ξενοδοχειακό συγκρότημα εγκαινιάσει τις εγκαταστάσεις του.
Απλωμένο γενναιόδωρα σε 186.000 τ.μ, το Rosemont Hotel & Residences των 47 ορόφων θα διαθέτει κατοικίες, χώρους αναψυχής, όπως και μια τεχνητή παραλία. Επιπλέον η πισίνα του με δάπεδο φτιαγμένο από τζάμι θα χαρίζει υποβρύχιες λήψεις στους δρόμους του Ντουμπάι από κάτω.
Το συγκρότημα, αποτελεί μια δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου ZAS, πέρα από τον πύργο 47 ορόφων με σουίτες θα έχει και ένα δίδυμο πύργος με 280 οικιακές κατοικίες.
Ωστόσο το τροπικό δάσος που θα απλωθεί στις εγκαταστάσεις του σε 6.970 εξωτικά τετραγωνικά μέτρα θα αλλάξει ριζικά την τουριστική βιομηχανία.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πηγή: www.cnn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!