Βελγικός Τύπος: Τραμπ 0 - Κλίντον 1

Στην κοινή διαπίστωση ότι η Χίλαρι Κλίντον επικράτησε του Ντόναλντ Τραμπ στο αμερικανικό ντιμπέιτ καταλήγει ο σημερινός βελγικός Τύπος. Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της εφημερίδας Le Soir "Τραμπ 0  Κλίντον 1". Η Soir ειναι η μόνη εφημεριδα που εξέδωσε έκτακτη έκδοση μετά την τηλεμαχία.

Σε γενικές γραμμές οι βελγικές εφημερίδες θεωρούν ότι η Χίλαρι Κλίντον ήταν καλύτερα προετοιμασμένη, προβάλλοντας μάλιστα την κατηγορία που απηύθυνε προς τον αντίπαλο της ότι ζει "σε ένα δικό του κόσμο".

Η εφημερίδα La Libre Belgique κάνει λόγο για “κυριαρχία” της Χίλαρι Κλίντον, σημειώνοντας πως το ντιμπέιτ διεξήχθη χωρίς εκπλήξεις. Ο αναλυτής εστιάζει στο ότι η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, εξέθεσε με “μεθοδικότητα” τα σχέδιά της, ενώ ο αντίπαλός της κατήγγειλε το “χάος” που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Ομπάμα, χωρίς να παρουσιάσει τις λύσεις που προτείνει με πολλές λεπτομέρειες. 


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!