Σύλληψη 13 ατόμων για κατοχή ναρκωτικών και 5 για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα


Θεσσαλονίκη, 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέχεια των ειδικών δράσεων στο πλαίσιο της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης

Συνελήφθησαν συνολικά (18) άτομα για κατοχή ναρκωτικών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα
Εντοπίσθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ., στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.
Στο πλαίσιο αυτό , κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:
  • (13) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων».
  • (5) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.
Μεταξύ των συλληφθέντων και 58χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν (3) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (12) ετών, για οικονομικής φύσης αδίκημα.
Χαρακτηριστική επίσης, είναι η περίπτωση σύλληψης 32χρονου αλλοδαπού, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (6) ετών και χρηματική ποινή, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!