Εξιχνιάσθηκαν (13) περιπτώσεις διαρρήξεων εμπορικών καταστημάτων στην περιοχή της Καλαμαριάς


Θεσσαλονίκη, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκαν (13) περιπτώσεις διαρρήξεων εμπορικών καταστημάτων στην περιοχή της Καλαμαριάς

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δύο νεαροί ημεδαποί

Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ένδυσης

Τέλος στη δράση νεαρών διαρρηκτών έδωσαν περιπολούντες αστυνομικοί Ο.Π.Κ.Ε. στην Καλαμαριά, όταν τους συνέλαβαν κατόπιν αναζητήσεων και στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έπειτα από διάρρηξη εμπορικού καταστήματος της περιοχής.
Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 24 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για “Διακεκριμένες περιπτώσεις Κλοπής”.
Συγκεκριμένα, οι δύο νεαροί, επιβαίνοντας σε όχημα, προκειμένου να προσεγγίζουν γρηγορότερα τους στόχους τους, σε μικρό χρονικό διάστημα, διέρρηξαν τρείς εμπορικές επιχειρήσεις της Καλαμαριάς, ενώ όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου 2016 έως και χθες, διέρρηξαν συνολικά δεκατρία (13) καταστήματα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ένδυσης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!