Το απόγευμα του Σαββάτου (17/9) η συνάντηση Τσίπρα-Στουρνάρα

Στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου (17/9) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον διοικητή της Τράπεζας τη Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Μια άλλη χρήση του καναπέ, και σίγουρα την πιο καυτή, προσπάθησε να αναδείξει μια εταιρεία κατασκευής επίπλων στη Βολιβία.
Κάτι έχουν πάθει φαίνεται εκεί στο Μεξικό και αδυνατούν να χαλιναγωγήσουν τις ερωτικές ορμές τους ακόμα και σε (πιο )…
Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο καταγράφεται η τραγελαφική στιγμή που οχτώ ένοπλοι…
Το δίλημμα μεταξύ ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικότητας έθεσε ο Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος παρενέβη σήμερα στο Athens Democracy Forum,…
Βρήκαμε το μυστικό και στο παρουσιάζουμε!
Παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου!
Ωραίες παρουσίες και πίστα, πάνε μαζί. Ωραίες παρουσίες και πρώτα τραπέζια επίσης πάνε μαζί.
Προβλέψεις Εβδομάδας από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη

Στην ατζέντα της συνάντησης θα βρεθούν οι τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις μετά και τις πρώτες επαφές υπουργών με τους εκπροσώπους των θεσμών, αλλά και το ζήτημα που προέκυψε με την Τράπεζα Αττικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κκ Τσίπρας και Στουρνάρας θα μιλήσουν και για την αιφνιδιαστική έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία της συζύγου του επικεφαλής της ΤτΕ. Για το συγκεκριμένο ζήτημα μάλιστα είχαν και τηλεφωνική επικοινωνία.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!