Αγησίλαγος του Δημήτρη Μπασλάμ στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τ από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου



Ο Αγησίλαγος
του Δημήτρη Μπασλάμ

στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τ
από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Τι κοινό έχουν ένα πιάτο ζεστή σουσαμόσουπα, η δίαιτα του Μάκη του ιπποπόταμου, η συνταγή ενός πελεκάνου γιατρού από το Μεξικό, ένα δέντρο που τραγουδάει, το αναψυκτικό της καμήλας με τα δύο μπικίνι και τα γυαλιστερά λουστρίνια του ασβού; Τον κύριο Αγησίλαγο που ένα πρωί απλά…ξύπνησε με μαγουλάδες. Εν συντομία, ο κύριος Αγησίλαγος ξύπνησε ένα πρωί με μαγουλάδες και, νομίζοντας πως γι’αυτό φταίει η διατροφή του, αποφάσισε να την αλλάξει μπαίνοντας σε μια άνευ λόγου ταλαιπωρία για την αναζήτηση του ιδανικού γεύματος, όπως ο ίδιος νόμιζε. «Κίνησε λοιπόν και πάει, ψάχνει ψάχνει…τι θα φάει», όπως λέει και η ιστορία.

Το νέο έργο του παραμυθά Δημήτρη Μπασλάμ είναι μια παράσταση με κούκλες, ηθοποιούς και ζωντανή μουσική που, μέσα από την ιστορία του κυρίου Αγησίλαγου, μας μιλά για τη διατροφή και τη μονομανία. Οι ηθοποιοί Νανά Παπαγαβριήλ, Σταύρος Ευκολίδης και Ηλίας Παπαδόπουλος εμψυχώνουν και συνδιαλέγονται με τις επιτραπέζιες κούκλες που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε η Δήμητρα Γιοβάνη, ενώ οι μουσικοί Αθηνόδωρος Καρκαφίρης και Ανθή Κύρκου συμπληρώνουν την ιστορία και σχολιάζουν τραγουδώντας τα παθήματα του κυρίου Αγησίλαγου.

Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία – Μουσική: Δημήτρης Μπασλάμ
Χορογραφίες: Δημήτρης Σωτηρίου
Κούκλες – Σκηνικά: Δήμητρα Γιοβάνη
Σχεδιασμός Φωτισμών: Κέλλυ Εφραιμίδου
Κοστούμια: Νίκος Δάλλας
Ερμηνεία – Εμψύχωση:
Νανά Παπαγαβριήλ - Σταύρος Ευκολίδης - Ηλίας Παπαδόπουλος
Μουσικοί: Αθηνόδωρος Καρκαφίρης - Ανθή Κύρκου

Πληροφορίες:
Χώρος: Θέατρο Τ, Αλ. Φλέμινγκ 16
Έναρξη: Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016
Παραστάσεις: Σάββατο στις 18:00 και Κυριακή στις 11:30
Εισιτήρια: 8€ γενική είσοδος
Κρατήσεις θέσεων: Θέατρο Τ, 2310 854 333
Parking: Με 3 ευρώ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!