1o Πολιτιστικό Φεστιβάλ Μαθητικής Νεολαίας, Σάββατο 1 Οκτωβρίου Πλ. Μετεώρων, 17.00 μμ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι οκτώ από τους συνολικά εννέα συλλόγους που απαρτίζουν την  “ΣΥΜΠΡΑΞΗ” ( Ένωση Πολιτών Μετεώρων - Α.Σ. Μετεώρων TAE Kwon-Dο  -Περιβαλλοντικός Σύλλογος Φίλοι του Δάσους –Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΓ.Ι.Θεολόγος -Χορευτικός Σύλλογος Sport & Dance - Α.Π.Σ. Μουσικοκινητικης και αυτοάμυνας Karatekinds Παναγία  -Α.Μ.Π.Σ Γονέων 2ου Δ.Σ. Πολίχνης Μετεωρίτες -Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Εθνικός Μετεώρων)  διοργανώνουν, το Σάββατο  1 Οκτωβρίου 2016  στις 5:00 μ.μ,  στην Πλατεία Μετεώρων, το
 “1Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ”.
Ένα φεστιβάλ γεμάτο μουσική, χορό, θέατρο, διαγωνισμούς και πολλά άλλα για τους μικρούς, αλλά και μεγάλους, φίλους μας. Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από ένα πολιτιστικό φεστιβάλ, όπου θα μπορούν να απολαύσουν χορευτικές και μουσικές εκδηλώσεις, θα ζωγραφίσουν, θα φτιάξουν graffiti,  θα πάρουν μέρος  σε πειράματα Φυσικής – Χημείας και με την καθοδήγηση ειδικού θα παίξουν παιχνίδια λογοθεραπείας. .Κοντά μας θα είναι οι εθελοντές – διασώστες, που θα μας ενημερώσουν για θέματα πολιτικής προστασίας καθώς και  ψυχολόγος, ο οποίος θα αναφερθεί στο φλέγον κοινωνικό ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού.
 Όμως δεν είναι μόνο αυτά, καθώς το φεστιβάλ κρύβει πολλές εκπλήξεις και μεγάλα δώρα για τους τυχερούς!
Λόγω της οικονομικής κρίσεως που πλήττει την χώρα μας και έχοντας  το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των παιδιών τα οποία πρέπει να έχουν, πέραν των άλλων, σωστή και πλήρη εκπαίδευση, θα κληρωθούν ετήσιες υποτροφίες οι οποίες είναι ευγενή προσφορά από φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, από Πολιτιστικούς & Αθλητικούς Συλλόγους  και Φορείς της περιοχής.
Επίσης με την υποστήριξη των δύο Ιερών Ναών (Άγιος Ραφαήλ & Άγιος Ιωάννης Θεολόγος) θα συγκεντρωθεί και θα μοιραστεί μαθητικό υλικό  σε οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες.
 Ακόμα ψάχνετε που θα περάσετε το πρώτη μέρα του Οκτώβρη ;
 Ετοιμαστείτε και σας περιμένουμε όλους στην Πλατεία Μετεώρων!!
Πληροφορίες : κ. Παπαδόπουλος Νίκος
Τηλ. : 6944698438



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!