Σούπερ... Ελλάδα - Κέρδισε 2-1 μέσα στην Ολλανδία [video]


Μεγάλη ανατροπή έκανε η Εθνική ομάδα μέσα στην Ολλανδία, έστω και σε φιλικό, και κέρδισε με 2-1.

Η Ελλάδα με σκόρερ τους Μήτρογλου και Γιαννιώτα νίκησε στο Αϊντχόβεν, στην πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.
Στο 14' μετά από λάθος του Παπασταθόπουλου και κακή εκτίμηση των Τζαβέλλα και Μανωλά, ο Βαϊνάλντουμ έκανε το 1-0. Ωστόσο, η Ελλάδα πριν το ημίχρονο έφερε το ματς στα ίσια. Στο 29' ο Τοροσίδης σέντραρε ιδανικά και ο Μήτρογλου από κοντά έκανε το 1-1.
Στην επανάληψη, παρά τις πολλές αλλαγές του Μίχαελ Σκίμπε η Ελλάδα βρήκε τον τρόπο και... πήρε το ματς. Μετά από κλέψιμο του Μάνταλου, ο Μήτρογλου βγήκε τετ α τετ, αστόχησε, αλλά ο Γιαννιώτας πήρε το... ριμπάουντ και από κοντά στο 74' έκανε το τελικό 1-2.
Επί της ουσίας, η Ολλανδία δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στην Ελλάδα, ειδικά όταν η αμυντική γραμμή της ομάδας άρχισε να προσαρμόζεται στις συνθήκες του αγώνα και σε συνδυασμό με την καλή μέρα της μεσοεπιθετικά, κατάφερε να σοκάρει τους Ολλανδούς. Η διαφαινόμενη... ανάσταση της Εθνικής αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς προκύπτει λίγες μέρες πριν από το πρώτο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στο Γιβραλτάρ.
Ολλανδία: Ζουτ, Φέλτμαν, Μπρούμα, Μπλιντ, Βίλεμς (80' Ντοστ), Στρόουτμαν (65' Πρέπερ), Βαϊνάλντουμ (72' Κλάασεν), Σνάιντερ (65' Χέντριξ), Μπέρχαους, Πρόμες (72' Νάρσιχ), Γιάνσεν.
Ελλάδα: Καρνέζης (46' Καπίνο), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (46' Κ. Παπαδόπουλος), Τζαβέλλας, Τοροσίδης (46' Σταφυλίδης), Σάμαρης, Μανιάτης, Μάνταλος (83' Καρέλης), Φορτούνης (56' Γιαννιώτας), Χολέμπας (46' Μπακασέτας), Μήτρογλου.
ΤΑ ΓΚΟΛ

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!