Σαββίδης: Πληρώνω σε 2-3 ημέρες την 1η δόση για την τηλεοπτική άδεια [βίντεο]

Ο Ιβάν Σαββίδης με επίσημη δήλωσή του επιβεβαίωσε πως αν -ως πρώτος επιλαχών- λάβει τηλεοπτική άδεια, μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα, θα πληρώσει σε 2-3 ημέρες την πρώτη δόση.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καλογρίτσα, ο οποίος δεν κατέθεσε την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε έτοιμος να πληρώσει την πρώτη δόση του τιμήματος.

«Μόλις τώρα καθόμουν με την ομάδα μου μπροστά στην τηλεόραση αντιλαμβανόμενος ότι ο χρόνος λήγει. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να καταλάβουμε τι θα γίνει τώρα. Ακούσαμε ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει κάποια προβλήματα και δεν θα αποκτήσει τελικά την άδεια. Εγώ δηλώνω ότι ο πρώτος επιλαχών είμαι εγώ και είμαι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες να πληρώσω την πρώτη δόση από τα 61,5 εκατομμύρια ευρώ και να αποκτήσω την άδεια. Αυτή η δήλωσή μου είναι επίσημη. Ταυτόχρονα, θέλω να επαναλάβω το αίτημα προς τα κανάλια που δεν έχουν πάρει άδεια ότι είμαι διατεθειμένος να αποκτήσω τα κανάλια τους για να καλυφθούν οι θέσεις εργασίας»», είπε αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης.

Και συνέχισε: «Αν μας ειδοποιήσουν ότι έχουμε το δικαίωμα να αποκτήσουμε τηλεοπτική άδεια, τότε εντός 2-3 ημερών πληρώνω την 1η δόση»

O ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πάντως πως τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε συζητήσεις με κάποιους από τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών για την αγορά τους. «Συζητήσεις δεν υπάρχουν. Δεν θα ήταν ορθό αυτό. Αφού δεν έχεις άδεια, πώς να κάνεις διαπραγματεύσεις; Εγώ έκανα μια προκαταρκτική πρόταση. Σήμερα υποθέτω ότι έχω περισσότερες πιθανότητες να γίνω κάτοχος της τηλεοπτικής άδειας και σε αυτά τα πλαίσια επαναλαμβάνω την πρότασή μου, ότι είμαι διατεθειμένος να διαπραγματευτώ με Alpha και Star. Σίγουρα αν λάβω αρνητικές απαντήσεις και από τους δύο, τότε αυτοί θα πρέπει να κάνουν περικοπές στις θέσεις των εργαζομένων και εμείς να κάνουμε από την αρχή ένα νέο κανάλι. Νομίζω ότι εντός των 90 ημερών, όπως έχει οριστεί από το κράτος, θα λύσουμε αυτό το θέμα. Θεωρώ ότι θα ήταν πιο σωστό να διατηρήσουμε τους εργαζομένους που δουλεύουν», είπε χαρακτηριστικά.

Για τα χαρακτηριστικά του καναλιού που επιθυμεί: «Ό,τι κάνουμε είναι παράγωγο του χαρακτήρα μας. Αυτό το κανάλι δεν θα είναι η εξαίρεση». 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!