Ωραιόκαστρο: “Κ Α Θ Ρ Ε Φ Τ Ε Σ” αύριο στις 20.00 μμ, στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου
Στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου την ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ, υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου Αντιδημαρχεία Πολιτισμού στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, θα παρουσιασθεί η θεατρική παράσταση 
" Κ Α Θ Ρ Ε Φ Τ Ε Σ " 

το βραβευμένο έργο της Άντας Τσεσμελή-Edwards

Οι Καθρέφτες είναι ένα βαθιά ανθρώπινο και επίκαιρο έργο για την αλήθεια της ύπαρξης, μια προσεκτική, λυρική αλλά και δυναμική προσέγγιση στην ουσία της ζωής.
Τρεις γυναίκες με καριέρα – η τραπεζική υπάλληλος Λίντα, η ιδιωτική υπάλληλος Κορίνα και το διευθυντικό στέλεχος μιας διαφημιστικής εταιρείας η Ελισάβετ – βρίσκονται μπροστά στο αδιέξοδο μιας ανικανοποίητης και άδειας ζωής. Ο χρόνος, η μνήμη, τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία της προσωπικότητάς τους ζυγίζονται για να αποκαλύψουν πως όσοι υπήρξαν στη ζωή τους δεν είναι πια παρά σκιές στον καθρέφτη της ψυχής τους.
Μέσα από μια οδυνηρή διαδικασία οι τρεις ηρωίδες φτάνουν στη λύτρωση. Είναι πια αρκετά δυνατές για να πετάξουν από πάνω τους όσα «παραμορφώνουν» το είδωλό τους.
Οι Καθρέφτες φωτίζουν με τρόπο γοητευτικό και μαγικό συνάμα όσα ηθελημένα ή αθέλητα η μνήμη σπρώχνει προς τη λήθη. Όσο πιο κοντά πλησιάζει κανείς τον καθρέφτη του τόσο πιο επικίνδυνο και τολμηρό είναι.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Άντα Τσεσμελή
Σκηνικά – Κοστούμια: Θανάσης Κολαλάς
Τεχνική υποστήριξη-Σχεδιασμός φώτων: Παναγιώτης Κουντουράς
Παίζουν: Γιολάντα Μπαλαούρα (φιλική συμμετοχή) - Δέσποινα Γωνιάδου - Άντα Τσεσμελή
Παραγωγή: www.ouranosmeasteria.com
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου
ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
20:00
Ελεύθερη είσοδος


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!