30ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά


  •                     30ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
σας στέλνω ενημερωτικό από την σημερινή έκτακτη- άτυπη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, η οποία έγινε μετά από αίτημα μου, όταν από την προηγούμενη μέρα εμφανίσθηκαν προβλήματα στη διαδικασία των λειτουργικών τοποθετήσεων και ανεστάλησαν οι τοποθετήσεις μέχρι τέλους της εβδομάδας. Παρουσιάσθηκαν τα παρακάτω προβλήματα :
  1. Τρία κενά πληροφορικής εμφανίσθηκαν χθες, δεν υπήρχαν στη διαδικασία των τοποθετήσεων των λειτουργικά υπεράριθμων και δημιούργησαν αναστάτωση. Αυτά είναι
  1. 1ο ΓΕΛ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ αιτιολογία : Απόσπαση του πληροφορικού στην κεντρική υπηρεσία
  2. 2ο ΓΕΛ ΝΕΑΠΟΛΗΣ αιτιολογία : Άδεια άνευ αποδοχών του πληροφορικού από 19/9/16
  3. 1ο ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡ/ΛΗΣ αιτιολογία : Νέες εγγραφές .
Η απόφαση του ΠΥΣΔΕ είναι κλήση όλων των υπεραρίθμων πληροφορικών για νέα δήλωση τοποθέτησης, αύριο 15/9/2016 και οι τοποθετήσεις θα γίνουν την Παρασκευή 16/9/16 (σχετική ανακοίνωση υπάρχει στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης)
  1. Στους πίνακες των κενών δεν έχουν επισημανθεί τα κενά περιορισμένου χρόνου, με αποτέλεσμα να τοποθετούνται οι εκπαιδευτικοί και μετά από 2-3 μήνες να βρίσκονται χωρίς θέση, όταν επιστρέφει ο οργανικά ανήκων.
  2. Σε ειδικότητες όπως ΠΕ 01, ΠΕ11, ΠΕ19-20 (και σε άλλες)τα κενά είναι λιγότερα από τους εκπαιδευτικούς , γιαυτό αποφασίσθηκε να αναρτηθούν κενά και με λιγότερες από 12 ώρες, δηλαδή, 11,10… ώρες και να κληθούν πρώτα οι εκπαιδευτικοί που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και έπειτα οι αποσπασμένοι (εντός ΠΥΣΔΕ ή από άλλα ΠΥΣΔΕ) να κάνουν δήλωση τοποθέτησης.
  3. Πρέπει να τρέξουν οι διαθέσεις για συμπλήρωση ωραρίου των οργανικά ανηκόντων στο ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την προβλεπόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Την Παρασκευή 16/9/2016 θα γίνουν οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών της ειδικής αγωγής,
Θα γίνει επικαιροποίηση των κενών και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τη συνέχεια των διαδικασιών.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς
Βαγγέλης ( Άκης) Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
6974320189-6938041213
Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο
των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
ΣΥΝΕΚ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14-09-2016


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!