31ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά


  • 31ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
σας στέλνω ενημερωτικό από την σημερινή (19-9-2016)συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.

ΘΕΜΑ 1ο : ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ –ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
  • Απορρίφθηκαν 2 αιτήσεις αποσπασμένων κατά προτεραιότητα εκπαιδευτικών, οι οποίοι ζητούσαν κατά προτεραιότητα τοποθέτηση ως αιρετοί τοπικής αυτοδιοίκησης.
  • Έγινε δεκτό το αίτημα δύο εκπαιδευτικών για μείωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.
  • Απορρίφθηκε ένα αίτημα μείωσης ωραρίου.
  • Απορρίφθηκε ένσταση εκπαιδευτικού που αφορούσε διαδικασίες και αποφάσεις συλλόγου διδασκόντων.

ΘΕΜΑ 2ο : ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ
Οι διαθέσεις αφορούν ειδικότητες ΠΕ01, ΠΕ02,ΠΕ03 και γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο: συστεγαζόμενα-συγκροτήματα σχολικών μονάδων, σχολικές μονάδες του ίδιου δήμου, σχολικές μονάδες ίδιας ομάδας σχολείων, σχολικές μονάδες όμορης ομάδας σχολείων και τέλος σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Δυτ. Θεσ/νικης. Όπου υπάρχουν περισσότεροι του ενός ενδιαφερόμενοι προηγείται ο-η εκπαιδευτικός με τα περισσότερα μόρια μετάθεσης. Οι διαθέσεις ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης και αν διαπιστώσετε ότι θίγεστε διότι παραβιάζεται κάτι από τα παραπάνω να καταθέσετε ένσταση αμέσως ζητώντας αποκατάσταση της νομιμότητας.

ΘΕΜΑ 3ο : Εκ νέου υπολογισμός λειτουργικών κενών, κατά κλάδο και ειδικότητα, του διδακτικού προσωπικού, των σχολικών μονάδων Δ.Δ.Ε. ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ για το διδακτικό έτος 2016-17 .
Υπολογίσθηκαν τα λειτουργικά κενά ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02,ΠΕ03 και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης. Επειδή το πλήθος των εκπαιδευτικών είναι μεγαλύτερο από τα πλήθος των κενών (κενό θεωρείται όταν υπάρχουν τουλάχιστον 12 ώρες), ανακοινώθηκαν και κενά με λιγότερες από 12 ώρες για να τοποθετηθούν με δήλωση τους οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και οι αποσπασμένοι.
Οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02,ΠΕ03 που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ καλούνται για δήλωση τοποθέτησης στις 20-9-2015 και θα τοποθετηθούν στις 21-9-2016.
  • ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΤΡΙΤΗ 20-9-2016 με θέματα διαθέσεις για συμπλήρωση ωραρίου και υπολογισμό των κενών των άλλων ειδικοτήτων.
Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς
Βαγγέλης ( Άκης) Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
6974320189-6938041213
Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο
των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
ΣΥΝΕΚ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19-09-2016


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!