Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 34χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον 26χρονου έξω απο μπαρ



Θεσσαλονίκη, 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας 26χρονου αλλοδαπού
Συνελήφθη ως δράστης 34χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική έρευνα, αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού (σχετικό το από 29-08-2016 πρωινό ενημερωτικό δελτίο της Υπηρεσίας μας).
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει σχετικού Εντάλματος Σύλληψης, μεσημβρινές ώρες σήμερα (23-09-2016) και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Απόπειρας Ανθρωποκτονίας και Παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Υπενθυμίζεται ότι, πρώτες πρωινές ώρες την 28-08-2016, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) στο κέντρο της πόλης, ο 34χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου κατάφερε σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα του 26χρονου, έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!