Διεκόπη για την Παρασκευή η δίκη για τη δολοφονία της 4χρονης Αννυς

Σε ολιγοήμερη διακοπή της δίκης για τη δολοφονία της 4χρονης Αννυ οδηγήθηκε την Τρίτη το δικαστήριο λόγω της παραίτησης της συνηγόρου υπεράσπισης του συγκατηγορούμενου του πατέρα του κοριτσιού.

«Μετά από συνάντηση που είχα με τον πελάτη μου χθες, καταλήξαμε από κοινού στην παραίτηση μου από την υπεράσπιση του Νικολάι Αχμεντοβ», ανέφερε σε επιστολή της που αναγνώστηκε από την έδρα.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος δεν επιθυμεί συνήγορο, ωστόσο το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να διορίσει από τον κατάλογο. Η ίδια πάντως σε συζήτηση της με τους δημοσιογράφους αποδέχτηκε ότι «κάτι άλλαξε» χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή το δικαστήριο διόρισε νέο συνήγορο από τον κατάλογο, ο οποίος αποδέχτηκε τον διορισμό του.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε «αποδέχομαι τον Δικηγόρο γι' αυτή την συνεδρίαση, αλλά θα διορίσω δικό μου στην επόμενη».Τοποθέτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Προέδρου του δικαστηρίου. «Δεν παίζουμε εδώ. Είναι δικαστήριο. Δεν μπορεί να αλλάζετε γνώμη κάθε δύο λεπτά». Τελικά, το δικαστήριο διέκοψε για την Παρασκευή, ώστε ο κατηγορούμενος να έχει καταλήξει ως προς το ζήτημα του δικηγόρου που θα τον υπερασπιστεό.

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!