8η Γιορτή Τσικουδιάς, στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο Ωραιοκάστου, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8.00 μμ

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο Ωραιοκάστου η Κρητική παράδοση αναβιώνει ξανά. Για 8η συνεχόμενη χρονιά, η γιορτή της Τσικουδιάς με διοργανωτή τον Σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου & Φίλων «Ερωτόκριτος» σε μια εκδήλωση γεμάτη κέφι, παραδοσιακούς χορούς και άφθονη Κρητική τσικουδιά. «Φορέστε λοιπόν την καλή σας διάθεση και ελάτε να γευτείτε μια ακόμα μοναδική Κρητική βραδιά" 

Στις 8 μ.μ. το γλέντι θα ανάψει, καθώς τότε αναμένεται να αρχίσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της διοργάνωσης που περιέχει μουσική, χορό και πολλές μαντινάδες. Καλοδεχούμενοι είναι όλοι οι λάτρεις της παράδοσης, με το σκοπό όσοι έρθουν να μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά το μεγαλείο της Κρήτης.

"Πάρτε την παρέα σας, Κρητικούς και μη και ελάτε για να τσουγκρίσετε ένα, δύο ή τρία ποτηράκια τσικουδιά. Και να θυμάστε στα παραδοσιακά Κρητικά πανηγύρια της Κρήτης, η προσφορά της τσικουδιάς αποτελεί μια πρόσκληση-πρόκληση για ένα βαθύτερο δέσιμο ανάμεσα στους ανθρώπους."

Στην «υγεία» σας λοιπόν...


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!