Μεγάλη επισκεψιμότητα στο σταντ του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος στην 81η ΔΕΘ


                                                                   
                                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άκρως επιτυχημένη είναι η παρουσία του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, στο περίπτερο 16 (σταντ 11) της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
Από την πρώτη ημέρα, το σταντ του Επιμελητηρίου προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολιτικών, επιχειρηματιών και πολιτών, οι οποίοι ήθελαν να ενημερωθούν εκτενώς για τις υπηρεσίες που προσφέρει το ΕλληνοΒουλγαρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος.
Τον εκθεσιακό χώρο του Επιμελητηρίου επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε συνομιλία με τον Πρόεδρο, Δρ. Ν. Χρήστο Καζαντζή, όπως και ο αντιπρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Arkady Vladimirovich, αμέσως μετά τα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ, στο περίπτερο 16.
Επίσης, το περίπτερο του Επιμελητηρίου, επισκέφθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας, κ. Ιβάν Σαββίδης, δείχνοντας επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τη Βουλγαρία, μέσω του Επιμελητηρίου.
Στο περίπτερο του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων:
Η Πρέσβειρα της Ουρουγουάης στην Ελλάδα, κα. Adriana Lissidini
Η Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, κα. Rebecca Fong
Ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Αντώνης Μανδρίτης
Ο Γενικός Πρόξενος της Ουρουγουάης, Jose Sienra Barbani
Ο Πρόξενος του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, κ. Γιάννης Βεργίνης
Την Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, κα. Λούκα Κατσέλη
Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης
Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Αναστάσιος Τζήκας
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης
Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας
Ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», κ. Μάρκος Παλαιός
Ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής Word Party, κ. Σάκης Τανιμανίδης
Στο περιθώριο της ομιλίας του πρωθυπουργού στην 81η ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, είχε σειρά επαφών με τον Υπουργό Οικονομίας, κ. Γιώργο Σταθάκη, με τον οποίο συμφωνήθηκε να γίνει συνάντηση στην Αθήνα. Παράλληλα, ο κ. Καζαντζής συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Νίκο Παππά, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Πάνο Σκουρλέτη, την Κυβερνητική Εκπρόσωπο, κ. Όλγα Γεροβασίλη, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, κ. Τέρενς Κουίκ.
Εξάλλου, το περίπτερο του Επιμελητηρίου, επισκέφθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και κ. Σταύρος Καλαφάτης, μαζί με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ για τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου ενημερώθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Επιμελητήριο έγιναν σημαντικές συναντήσεις με εκπροσώπους των ρωσικών εταιριών Gazprom,RostecRussian Railways, καθώς και των εκπροσώπων διεθνών αποστολών, όπως του Ταρταστάν, του Ιράν, της Νότιας Αφρικής.

Από το γραφείο Τύπου

ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ
          ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
      Αγίας Θεοδώρας 1, Τ.Κ. 54623, Θεσσαλονίκη
     Τηλ. +30 2310 280490 Fax. +30 2310 253835
                   email: hbccing@gmail.com
               website:https://www.hbccing.com




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!