Και σωφέρ η Βασίλισσα Ελισάβετ στα 90 της!

Mπορεί να είναι 90 ετών, αλλά δεν σκοπεύει εύκολα να παρατήσει τις μικρές απολαύσεις της ζωής. Το απέδειξε, διατάσσοντας τους σωματοφύλακές της να καθίσουν στο πίσω κάθισμα και η ίδια να οδηγήσει το αυτοκίνητο από το Κάστρο Μπάλμοραλ μέχρι το σημείο που θα έκαναν πικ-νικ, για χάρη της συζυγού του εγγονού της, της Κέιτ, Δούκισσας του Κέιμπριτζ. - ή την κόμισσα της Στάθερν, όπως αυτή είναι γνωστή στην Σκωτία - σε ένα πικ-νικ με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ στους λόφους πάνω από Λοχ Μιούικ στο κτήμα Μπάλμοραλ.

Ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ οδήγησε και αυτός ένα Land Rover Defender μέχρι το μονοπάτι Κάπελ Μάουνθ σε ένα κυνήγι πέρδικας. Όπως καυστικά μας ενημερώνει η Daily Mail, στο πεδίο βολής Κριγκ Μπίοραχ, δεκάδες στρατιώτες ήταν επιφορτισμένοι να τρομάξουν τις πέρδικες και να τις στείλουν κοντά στον Γουίλιμ και τους φίλους του που περίμεναν να τις «κυνηγήσουν»...

Οι περιπατητές στο δημόσιο δρόμο στο Λόχ Μιούικ ήταν ενθουσιασμένοι που είδαν τη βασίλισσα να οδηγεί, η οποία όμως οδηγούσε δίχως να φορά την ζώνη ασφαλείας! σε αντίθεση με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ που καθόταν στην θέση του συνοδηγού και φορούσε την ζώνη της!


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!