Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προσέφερε Σχολικές Τσάντες και γραφική ύλη σε Παιδιά Άπορων Οικογενειών




8/9/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προσέφερε

Σχολικές Τσάντες και γραφική ύλη σε Παιδιά Άπορων Οικογενειών

Σχολικές τσάντες γεμάτες με όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη αλλά και τρόφιμα μακράς διαρκείας και χυμούς για τα πρώτα μαθητικά κολατσιό, προσέφερε σε περισσότερους από 100 μαθητές ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να συμβάλει στην ενίσχυση των άπορων οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους και είναι εγγεγραμμένες στις κοινωνικές δομές του Δήμου.
Η διανομή των σχολικών ειδών πραγματοποιήθηκε με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.
«Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά βρίσκοντας την ελληνική κοινωνία να βιώνει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της. Έχοντας χρέος να στηρίξουμε του γονείς που αδυνατούν να ανταποκριθούν στην αγορά των απαραίτητων σχολικών ειδών για τα παιδιά τους, συνεχίζουμε αυτήν την κοινωνική πρωτοβουλία με στόχο όχι μόνο την υλική αλλά κυρίως την ηθική συμπαράσταση στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες του δήμου μας. Στόχος μας είναι στο νέο αυτό ξεκίνημα που σηματοδοτεί η έναρξη του σχολικού έτους, να μην λείψει τίποτα από τους μαθητές μας, οι οποίοι αποτελούν την ελπίδα και την προοπτική του τόπου μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!