Αναβιώνει ο εφιάλτης: Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία της μικρής Άννυ

Με το ενδεχόμενο της αναβολής ή του διαχωρισμού της υπόθεσης ως προς τον έναν κατηγορούμενο «φλερτάρει» η δίκη για το φρικτό θάνατο της 4χρονης Άννυ, που ξεκινά σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Μάλιστα, η πιθανότητα αναβολής ενδέχεται να οδηγήσει ακόμη και στην αποφυλάκιση των γονιών της μικρής, καθώς το ανώτατο όριο προφυλάκισης λήγει στις αρχές Νοεμβρίου.

Όταν ένας τυφώνας χτυπά, το τελευταίο που θα θέλατε να είστε είναι δημοσιογράφος σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ. Γιατί;
Ένα μεταλλικό δοκάρι εμπόδισε τα συντρίμμια να τον καταπλακώσουν.
Άγιο είχε ένας μηχανικός αυτοκινήτων όταν τον πάτησε μια γυναίκα μέσα στο συνεργείο του...
Ολοζώντανο και… καυτό κρατά το «πνεύμα» του ελεύθερου και αχαλίνωτου σεξ ένα φεστιβάλ στη Νεβάδα.
Αν το κάνετε αυτό το κόλπο στην παρέα σας, σίγουρα θα τους τρελάνετε όλους.
Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το Astrology.gr
Φροντίζει να αποφεύγει τα φωτογραφικά φλας
Άλλη μια εντυπωσιακή φωτογραφία της ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη, κάνοντας χαρούμενους τους θαυμαστές της.

Ο λόγος που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην έναρξη της δίκης για την φρικτή ιστορία ακούει στο όνομα... «Siemens». Μετά την επ' αόριστον αναβολή της υπόθεσης για τα «μαύρα ταμεία» του γερμανικού κολοσσού εξαιτίας της επίδοσης αμετάφραστου βουλεύματος σε αλλοδαπούς κατηγορουμένους, νομικοί κύκλοι μιλούν για αντίστοιχα προβλήματα σε αμιγώς ποινικές δίκες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δολοφονία της μικρής Άννυ με την ανατριχιαστική εξαφάνιση του πτώματος του παιδιού από τον πατέρα Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστό ως Σάββα) και τον φερόμενο συνεργό του Νικολάι στο υπόγειο – σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα τον Μάιο του 2015.

Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, ενώ το 18μηνο της προφυλάκισης για τους δύο γονείς λήγει στις αρχές Νοεμβρίου. Ωστόσο, για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον 25χρονο Νίκι (σσ: τον φίλο του πατέρα), ο οποίος προφυλακίστηκε μήνες αργότερα, το παραπεμπτικό βούλευμα δεν έχει μεταφραστεί στα Βουλγάρικά με τον κίνδυνο για αναβολή της υπόθεσης μέχρι τη μετάφρασή του να είναι πλέον ορατός, εκτός εάν το δικαστήριο επιλέξει το διαχωρισμό της υπόθεσης για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο προκειμένου να προχωρήσει κανονικά η δίκη. Σημειώνεται, ότι το ζήτημα είχε τεθεί από την συνήγορο του Νικολάι, Γιάννα Παναγοπούλου, που είχε ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος ζητώντας να μεταφραστεί, με την απάντηση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου να είναι απορριπτική.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης της μικρής Άννυ

Πληροφορίες του «Newsbomb.gr» κάνουν λόγο ήδη για νέα υποβολή αιτήματος μετάφρασης του βουλεύματος από τον κατηγορούμενο προς το Συμβούλιο, ενώ δεν αποκλείεται το αίτημα να τεθεί εκ νέου ακόμη και αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο. Ωστόσο, με υφιστάμενη απόφαση σε άλλη υπόθεση που κρίνει την «μη επίδοση μεταφρασμένου βουλεύματος ουσιώδες στοιχείο για να δικαστεί αλλοδαπός κατηγορούμενος, καθώς πρέπει να ξέρει στη γλώσσα του γιατί κατηγορείται», ενδέχεται το ΜΟΔ να αναβάλλει για να ικανοποιηθεί το αίτημα της μετάφρασης. Το χρονικό περιθώριο μέχρι την λήξη του ανωτάτου ορίου προσωρινής κράτησης για τους γονείς της μικρής είναι μόλις δύο μήνες, ενώ συνδυαστικά με τις ελλείψεις σε μεταφραστές και ιδιαίτερα στη βουλγαρική γλώσσα, δεν είναι διόλου απίθανο η «επανέναρξη» της δίκης -αν δεν επιλεγεί ο διαχωρισμός της υπόθεσης- να βρει τους γονείς εκτός φυλακής.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!