Γ. Κουμουτσάκος: Εθισμένη στο ψέμα η κυβέρνηση

Για «εθισμό στο ψέμα» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος  Κουμουτσάκος, προσάπτοντάς της ότι «επιτίθεται βάναυσα στη νοημοσύνη των πολιτών».

«Η Εκπρόσωπος της εθισμένης στο ψέμα Κυβέρνησης, σήμερα πια στραγγαλίζει την αλήθεια», ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στον Κυρ. Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον πως «επικαλείται μία επικοινωνιακού τύπου "συμφωνία αλήθειας", υποσχόμενος ότι δεν θα υποσχεθεί τίποτε την ίδια στιγμή που υπόσχεται τα πάντα».

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. σχολίασε ότι η κυβέρνηση δηλώνει ικανοποιημένη που «κόβονται μέχρις εξαφάνισης οι συντάξεις, φορολογούνται σφαγιαστικά οι πάντες και τα πάντα, για το γεγονός ότι σε 90 ημέρες ξεκινούν οι απολύσεις στον τομέα της ενημέρωση, που η οικονομία είναι μια απέραντη έρημος», έχοντας υποσχεθεί ακριβώς τα αντίθετα. 

«Το χειρότερο, όμως, είναι ότι αδυνατούν να καταλάβουν πως υπάρχει άλλος δρόμος», σημειώνει ο κ. Κουμουτσάκος. «Όχι με τη δική τους πολιτική κατανομής φτώχειας σε όλους. Αλλά με τη δική μας πρόταση παραγωγής πλούτου για όλους. Με λιγότερους φόρους και λιγότερες δαπάνες, όπως προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό δεν είναι "νεοφιλελευθερισμός", όπως προπαγανδίζουν. Είναι η κοινή λογική», καταλήγει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!