Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Ν. Αναστασιάδης για το Κυπριακό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, διευκρινίζοντας ότι υπάρχουν δύσκολα θέματα «που πρέπει να δούμε αν θα ξεπεραστούν».

«Αν ξεπεραστούν θα είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος», πρόσθεσε, μετά από τη συνάντηση με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Μουσταφά Ακιντζί.

Ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι συζητήθηκε το κεφάλαιο της διακυβέρνησης και πρόσθεσε ότι παρατηρήθηκε περαιτέρω πρόοδος σε θέματα που εκκρεμούσαν.

Σημείωσε επίσης ότι «προσβλέπουμε πως στις 14 του μηνός, μέσα από την εκτίμηση των μέχρι σήμερα αποτελεσμάτων, να προχωρήσουμε στον περαιτέρω προγραμματισμό, έτσι ώστε να επιτύχουμε συγκλίσεις και σε όσα των θεμάτων εκκρεμούν».

Πάντως, έκανε λόγο για εμμονές που πρέπει να ξεπεραστούν, προκειμένου να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!