Σκουρλέτης: Οι καναλάρχες χάνουν το έδαφος από τα πόδια τους

«Από το πρωί εκτελεστές συμβολαίων κάνουν επίθεση που δεν έχει προηγούμενο» είπε ο κ. Σκουρλέτης και κατήγγειλε επίθεση της διαπλοκής στη διαδικασία αδειοδότησης. Κατηγόρησε, μάλιστα, τη ΝΔ ότι στηρίζει τους καναλάρχες. «Σε ένα πράγμα είστε σαφής. Στην υπεράσπιση της διαπλοκής» είπε ο κ. Σκουρλέτης στην αντιπολίτευση και αντέτεινε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει το νόμο για όλους, παραπέμποντας ουσιαστικά στην απόφαση εξόδου του επιχειρηματία Χρ. Καλογρίτσα από τη διαδικασία αδειοδότησης. «Με μαζική υστερία και πλύση οι φίλοι σας οι καναλάρχες σας παρέχουν βοήθεια» πρόσθεσε ο κ. Σκουρλέτης επιτιθέμενος στην αντιπολίτευση και ανέφερε ότι μπαίνει τέλος στο καθεστώς της διαπλοκής και της αδιαφάνειας. Υποστήριξε, ωστόσο, ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν την ειλικρινή προσπάθεια της κυβέρνησης.

Στον κ. Σκουρλέτη απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι έχει το «θράσος» να μιλά για το ραδιοτηλεοπτικό πεδίο. «Δεν υπάρχει θεσμικό ή δικαστικό όργανο στην ΕΕ που να στηρίζει τις δικές σας αθλιότητες» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!