Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου: Ανακοίνωση νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου


Ανακοίνωση  νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, μετά την παραίτηση του προέδρου του από την θέση του και από μέλος του ΔΣ, συνήλθε σε  κλειστή  συνεδρίαση με την παρουσίαση και του πρώτου εφεδρικού από τις εκλογές της 25/11/2015 κ. Αποστολίδη Νικολάου και συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος:         Τσακίρης Ιωάννης

Αντιπρόεδρος:   Ζαχαρίου Δημήτρης

Γραμματέας:       Εμμανουηλίδης Γεώργιος

            Ταμίας:               Μακρή Ευαγγελία
            Μέλη ΔΣ:            Κέπετζη Ειρήνη
                                         Παπαιωάννου Νικόλαος
                                         Αποστολίδης Νικόλαος

            
             Τα τελευταία χρόνια είχαμε τη χαρά να βλέπουμε το Σύλλογο να εδραιώνεται και να αναπτύσσεται καθημερινά με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες. Το ΔΣ αναγνωρίζει την μοναδική προσφορά του απερχόμενου προέδρου και τον ευχαριστεί θερμότατα, καθώς από την ίδρυση του συλλόγου το 2011 αποτέλεσε την σταθερή δύναμη, την ψυχή και την προοπτική του συλλόγου.
Ο Σύλλογος με το νέο ΔΣ συνεχίζει το έργο του, σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού του, με πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις – πρωτοβουλίες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μελών του αλλά και του τόπου μας συνολικά.

                                              Ωραιόκαστρο 20 Σεπτεμβρίου 2016
                                                                          Εκ του Δ.Σ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!