Ένωση Ποντίων Πολίχνης & Πολιτιστικός Σύλλογος Καρατάσιου: Καθαρισμός διαφημιστικών απο τους δρόμους της πόλης και απο τον χώρο των εκδηλώσεων [φώτο]






 Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης  και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρατάσιου  με την αρωγή του Δήμου Παύλου Μελά ολοκλήρωσαν ένα πενταήμερο πολιτιστικών και περιβαλλοντικών εκδηλώσεων.  Όπως σε κάθε ανάλογη εκδήλωση έτσι και σε αυτή υπήρξε πλήθος αφισών και διαφόρων διαφημιστικών που τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης μας.
    Μετά τις πετυχημένες εκδηλώσεις »Ζωντανεύοντας το Καρατάσιου Μνήμες Ποντιακές» έπρεπε όλα τα διαφιμηστικά να μαζευτούν ώστε να μην αποτελέσουν ακόμη μία εστία ρύπανσης. Έτσι οι εθελοντές-μέλη της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρατάσιου ανέλαβαν να καθαρίσουν το χώρο των εκδηλώσεων αλλά και να μαζέψουν όλα τα διαφημιστικά όπου και είχαν τοποθετηθεί αυτά και να παραδώσουν το χώρο καθαρό όπως ήταν πριν και για χρήση στους πολίτες.
Οι δύο σύλλογοι που συνεργάζονται άψογα τα τελευταία χρόνια σε πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις
στέλνοντας το μήνυμα,  ότι πολιτισμός χωρίς καθαρό περιβάλλον δεν υφίσταται!!!






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!