Σπίρτζης: Κάποια κανάλια που πήραν άδεια δεν έδειξαν ευπρέπεια- Δεν θα χάσουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι

 

Για έξι ιδιωτικά κανάλια που ήταν παράνομα, ορισμένα εκ των οποίων λειτουργούσαν με ελάχιστους δημοσιογράφους,  έκανε λόγο ο Χρήστος Σπίρτζης.

 

Ο Υπουργός Υποδομών μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας και τόνισε ότι οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν. «Έχουμε ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο. Έχουμε προβλέψει ελάχιστο αριθμό εργαζομένων. Οι 400 θέσεις που προβλέπονται για κάθε κανάλι εθνικής εμβέλειας θα απορροφήσουν εργαζομένους», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο υπουργός Υποδομών σημείωσε ότι δεν πρόκειται για μαύρο, και ότι δεν έχει καμιά σχέση με την ΕΡΤ. «Όταν κάποιος είναι παράνομος πρέπει να πάψει να λειτουργεί. Είχαν προσωρινές άδειες με συνεχή ανανέωση χωρίς όρους και προϋποθέσεις», σημείωσε ο κ. Σπίρτζης.

 

Άφησε επίσης αιχμές κατά συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών λέγοντας ότι δεν έδειξαν ευπρέπεια σε αντίθεση με άλλα κανάλια που-όπως είπε- πήραν μέρος στο διαγωνισμό και δεν αδειοδοτήθηκαν. 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!