Για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ελέγχονται πατέρας και γιος Καλογρίτσας

Για τα κακουργήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ελέγχονται ο κατασκευαστής Χρήστος Καλογρίτσας και ο γιος του Ιωάννης –Βλαδίμηρος.

Στον κόλπο Ορφανού, στη θαλάσσια περιοχή του Στρυμονικού Κόλπου ανατολικά της Χαλκιδικής, πραγματοποίησε αναγκαστική προσθαλάσσωση το στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Απάτσι.
Από ντροπή θα κοκκίνισε ένα μοντέλο σε βρετανική εκπομπή τηλεπώλησης, βλέποντας την παρουσίασή της να γίνεται viral στο διαδίκτυο.
Το βίντεο τραβήχτηκε στο Χαλέπι της Συρίας χωρίς να είναι σαφές το πότε γυρίστηκε.
Άγριος καβγάς ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας (19/09/2016) στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστές τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο…
Ισλαμικές φράσεις, ομόκεντρα μοτίβα, τρούλοι, καμάρες.
Στα φουλ ηλεκτρικά μοντέλα το βασικό ζητούμενο σε ότι αφορά την καθημερινή τους χρήση είναι η αυτονομία και σε αυτό…
Η έκθεση στο έντονο φως μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της τεστοστερόνης και ενισχύσει τη σεξουαλική ικανοποίηση των ανδρών που…
Ο Ωροσκόπος σου δείχνει τον τρόπο

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών για τις λίστες της φοροδιαφυγής έχουν σχηματιστεί δύο ξεχωριστές δικογραφίες για τον πατέρα και γιο Καλογρίτσα.

- Η μία αφορά τον Χρήστο Καλογρίτσα, για φοροδιαφυγή ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Η υπόθεση αυτή εκκρεμεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Με βάση τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις λίστες φοροδιαφυγής φαίνεται να εντοπίστηκαν αποκλίσεις άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ καταθέσεων και δηλώσεων.

- Η δεύτερη δικογραφία αφορά τον Ιωάννη - Βλαδίμηρο Καλογρίτσα, δηλαδή τον υπερθεματιστή μιας από τις 4 τηλεοπτικές άδειες. Η δικογραφία αυτή εκκρεμεί σε ανακριτή και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με βάση τις αποκλίσεις μεταξύ καταθέσεων και δηλώσεων.

Ωστόσο ο γιος Καλογρίτσας φέρεται να έσπευσε να πληρώσει το ποσό αυτό προκειμένου να μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα και να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις άδειες. Κίνηση η οποία οδηγεί σε απαλλαγή του από το ποινικό σκέλος της υπόθεσης.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!