Η ζωή στην ΑΕΚ χωρίς Μάνταλο

Ήδη από το περασμένο Σάββατο το βράδυ και τον τραυματισμό του Ούγκο Αλμέιδα, ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε στο μυαλό του πως τουλάχιστον για το ματς με τον Ηρακλή, θα πρέπει να ανακατέψει την "τράπουλα" στην επίθεση.

Και πάνω που είχε αρχίσει να κατασταλάζει σε οριστικές αποφάσεις, ήρθε το σοκ με το κάταγμα στη μύτη του Μάνταλου. Ως εκ τούτου το ανακάτεμα στην γραμμή κρούσης, ξεκινά από την αρχή, τουλάχιστον για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ο Κετσπάγια δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Αλμέιδα, ούτε και τον Μάνταλο για το ματς της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ. Επίσης ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τουλάχιστον για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, δεν θα είναι έτοιμος για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Επομένως τα... κουκιά μοιάζουν μετρημένα.

ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΤΑΛ0-ΑΛΜΕΙΔΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ

Πλέον ο Τάσος Μπακασέτας θα πάει σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον φορ. Εκεί που έπαιζε ο Μάνταλος. Στα δυο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Βάργκας με τον Ροντρίγκες. Σκέψη που ο Κετσπάγια είχε έτσι κι αλλιώς για το ματς με τον Ηρακλή, ακόμα και πριν κτυπήσει ο Μάνταλος. Όσο για την κορυφή της επίθεσης, το φαβορί είναι το Πέκχαρτ και το αουτσάιντερ ο Αραβίδης. Αυτά για το ματς με Ηρακλή.

Οι επιλογές για το "Καραϊσκάκης"

Για το πλάνο του ντέρμπι τα δεδομένα θα αλλάξουν, ακόμα και αν απουσιάσει ο Μάνταλος. Και αυτό διότι και ο Αλμέιδα και πιθανότατα ο Χριστοδουλόπουλος, θα είναι ετοιμοπόλεμοι. Επομένως θα θέσουν υποψηφιότητα για ενδεκάδα.

ΜΕ 4-2-3-1

Αν ο Κετσπάγια διατηρήσει το 4-2-3-1 ως αρχικό σχηματισμό, τότε με την επιστροφή του ο Αλμέιδα θα επιστρέψει στην κορυφή, ο Μπακασέτας θα κρατήσει τη θέση πίσω απ'το φορ και Χριστοδουλόπουλος- Βάργκας θα διεκδικήσουν τη μία θέση στα άκρα.

ΜΕ 4-3-3

Μπορεί να είναι νωρίς για μια τέτοια συζήτηση, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει αλλαγή διάταξης στο Φάληρο. Να αφήσει, δηλαδή, ο Κετσπάγια το 4-2-3-1 (ειδικά απ'τη στιγμή που δεν θα έχει το κλασικό δεκάρι στο πρόσωπο του Μάνταλου) και να πάει σε ένα πιο "σφιχτό" 4-3-3. Σ'αυτήν την περίπτωση, ο Λαμπρόπουλος θα είναι ο καθαρός κόφτης πίσω απ'το δίδυμο των Γιόχανσον-Σιμόες.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χειρουργήθηκε ο Μάνταλος
Χαμός στο "διπλό", ρεπό την Παρασκευή στην ΑΕΚ
Κάταγμα στη μύτη ο Μάνταλος

Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!