Παραίτηση Ευάγγελου Μπόγια απο την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου


ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Αισθάνομαι προδομένος από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ως εκ τούτου αποχωρώ από την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου. Διέθεσα χρόνο και δυναμική επειδή πίστεψα στα λόγια του Τσίπρα και στο «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης». Ανέμενα μια πατριωτική δημοκρατική πολιτική που θα έβαζε φρένο στην οικονομική, κοινωνική κι εθνική εξαθλίωση της Ελλάδας. Όμως διαψεύστηκα οικτρά. Η κατρακύλα επιταχύνθηκε. Το καλάθι της νοικοκυράς άδειασε, οι άνεργοι πολλαπλασιάστηκαν, οι επιχειρήσεις λιγόστεψαν, τα σύνορα παραβιάστηκαν. Οι εσωτερικές κι εξωτερικές εξελίξεις και η διαχείρισή τους από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διαφαίνονται καταστροφικές.
Και κυρίως εστιάζω στο Μακεδονικό: η διαφαινόμενη πρόθεση της κυβέρνησης Τσίπρα−Καμμένου να υποχωρήσει στο θέμα της ονομασίας της FYROM παραχωρώντας το ελληνικό όνομα «Μακεδονία» θα αποβεί ολέθρια για τα ζωτικά συμφέροντα ειδικά της Βόρειας Ελλάδας και για την εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα της περιοχής. Επειδή ως Μακεδόνας και Έλληνας αισθάνομαι προδομένος, νιώθω την ηθική υποχρέωση να αποχωρήσω από το κυβερνόν κόμμα. Είναι συνειδησιακό μου καθήκον προς τους Μακεδονομάχους προγόνους μου και προς τους συμπατριώτες μου!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!