Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δύο άνδρες χάθηκαν στη θάλασσα προσπαθώντας να σώσουν ένα σκύλο


Μία πρωτοφανής τραγωδία εξελίχθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη όταν δύο άνθρωποι βούτηξαν στη θάλασσα, σε περιοχή κοντά στον Λευκό Πύργο, προκειμένου να σώσουν ένα σκύλο.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ένα σκυλάκι έπεσε στη θάλασσα σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από τον Λευκό Πύργο. Αμέσως ο ιδιοκτήτης του βούτηξε στη θάλασσα προκειμένου να το σώσει, ενώ λίγη ώρα αργότερα ένας δεύτερος άνθρωπος βούτηξε και αυτός στη θάλασσα για να βοηθήσει τον πρώτο να βγει στην επιφάνεια με το κατοικίδιό του.
Στο σημείο έσπευσε σκάφος του Λιμενικού προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο ατόμων και ασθενοφόρα. Ωστόσο, όπως ανέφεραν μάρτυρες ο φακός που διέθετε το σκάφος του Λιμενικού δεν επαρκούσε ώστε να φωτιστεί το σημείο. Έτσι, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ανασύρθηκε ο ένας άντρας χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του θύματος, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άντρα ηλικίας 18 με 19 ετών, με ύψος 1.70 έως 1.75 μέτρα και βάρος περίπου στα 60 κιλά.












iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!