Βίτσας: Δεν θα γίνει ούτε ένα ευρώ μείωση των ειδικών μισθολογίων

Τη διαβεβαίωση ότι θα γίνει «νοικοκύρεμα», με μείωση του αριθμού των ειδικών μισθολογίων, αλλά δίχως να υπάρξει «ούτε ένα ευρώ μείωση», εξέφρασε ο Δημήτρης Βίτσας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι θα βρεθούν άλλοι πόροι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Εθνους, η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο με τις νέες ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους του Δημοσίου που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια.

Τη Δευτέρα θα γίνει κυβερνητική σύσκεψη, στην οποία θα «κλειδώσουν» οι αλλαγές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι από τα 20 ειδικά μισθολόγια, θα γίνει μετάβαση σε 8, με ομογενοποιήσεις στους βασικούς επαγγελματικούς κλάδους, θα ενσωματωθούν τα ειδικά επιδόματα στον βασικό μισθό και θα διατηρηθούν 4 επιδόματα όπως στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα και θα στηριχθούν συγκεκριμένοι κλάδοι που τα χρόνια του μνημονίου είχαν μεγάλες απώλειες, όπως γιατροί και πανεπιστημιακοί, μεταξύ των αλλαγών που δρομολογούνται.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!