ΝΔ για παραίτηση Βουδούρη: Η κορυφή του παγόβουνου -ΠΑΣΟΚ: Εσπασε τον όρκο της σιωπής

Με ευθείες βολές για τον κυβερνητικό συντονισμό απάντησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην είδηση της παραίτησης του Οδ. Βουδούρη από την θέση του γ.γ. Πρώτης Υποδοχής προσφύγων.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, τονίσει ότι «η παραίτηση Βουδούρη είναι η κορυφή του παγόβουνου της κυβερνητικής ανεπάρκειας στην αντιμετώπιση ενός ακόμα, πολύ σοβαρού για τη χώρα ζητήματος».

ΝΔ: Η κορυφή του παγόβουνου

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ανέφερε επίσης ότι «η παραίτηση του γενικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, και τα όσα οδήγησαν σε αυτήν, επιβεβαιώνουν την αδυναμία της κυβέρνησης να εργασθεί με στοιχειώδη συντονισμό και αποτελεσματικότητα στο προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Εσπασε τον όρκο σιωπής

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη επεφύλασσε αιχμές τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς τον παραιτηθέντα, ο οποίος υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Ο κ. Τσίπρας αποδέχτηκε την παραίτηση Βουδούρη όπως ήταν αναμενόμενο. Του χρεώνεται ότι "έσπασε τον όρκο σιωπής". Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η σιωπή είναι χρυσός» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμπαράταξη και καταλήγει αιχμηρά: «Ο κ. Βουδούρης είναι ελεύθερος πλέον να συνεχίσει την πολιτική του περιπλάνηση».

 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!