Σάββας Αναστασιάδης: Ήταν η χθεσινή μέρα μία νέα αρχή για τη Νέα Δημοκρατία αλλά και για τη Χώρα



Σάββας Αναστασιάδης: Ήταν η χθεσινή μέρα μία νέα αρχή για τη Νέα Δημοκρατία αλλά και για τη Χώρα


«Ήταν μία εξαιρετική παρουσία αρχηγού Αξιωματικής Αντιπολίτευσης . Ήταν μια ομιλία πολύ συγκεκριμένη , εμπεριστατωμένη, κοστολογημένη, ρεαλιστική και ανταποκρινόταν ακριβώς στο σύνθημα που έχουμε τώρα στη Νέα Δημοκρατία «συμφωνία αλήθειας»
Δεν είχε καμία υπερβολή, δεν είχε παροχολογίες και υποσχέσεις , είχε το πλαίσιο της διακυβέρνησης της Ν.Δ., και βεβαίως αυτό ήταν πολύ ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο γι αυτό λέχτηκε. Διότι αν εκτιμούσε ο Πρόεδρος , ο κ. Μητσοτάκης ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί δεν θα το είχε ανακοινώσει », δήλωσε σήμερα το μεσημέρι στον Focus fm 103,6 , ο Βουλευτής Ν.Δ. Σάββας Αναστασιάδης. 

« Ήταν η χθεσινή μέρα μία νέα αρχή για τη Νέα Δημοκρατία αλλά και για τη Χώρα. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν, όπως είπατε και στη αρχή, είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε λόγο να χαμογελάμε» , τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αναστασιάδης.

Αναφορικά με τις παροχές και τις φοροελαφρύνσεις ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης υπογράμμισε: « Αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης ήταν απόλυτα κοστολογημένα και απόλυτα δικαιολογημένα . Και μπήκε σε αυτή τη λεπτομέρεια διότι ο κόσμος τα τελευταία χρόνια άκουσε πάρα πολλά από το βήμα της ΔΕΘ. Πέρασαν αρχηγοί πολιτικών κομμάτων που τάξανε τα πάντα στους πάντες. Γι αυτό ο Πρόεδρός μας ήταν απόλυτος σε αυτά που έλεγε. Τα κοστολογούσε ,για να αντιληφθεί ο κόσμος ότι το καθένα από αυτά που λέει έχει το αντίστοιχο ισοδύναμο»

Για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε: « Είναι προφανές και φαίνεται ξεκάθαρα από όλη αυτή τη διαδικασία ότι η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας θέλουν να Ερντογανοποιήσουν το Ελληνικό κράτος. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά από τον Ερντογάν με τον τρόπο που κινούνται », συμπληρώνοντας σχετικά

« Θέλουν να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό πλαίσιο Μ.Μ.Ε. απόλυτα ελεγμένο και να δημιουργήσουν νέα κανάλια απόλυτα ελεγχόμενα από αυτούς ».

«Είδαμε το εξωφρενικό, το εξωπραγματικό, να αποδέχεται ως «πόθεν έσχες» η επιτροπή ελέγχου του «πόθεν έσχες», ένα βοσκοτόπι που κάνει ένα εκατομμύριο, που δεν αξίζει τίποτε, να το κοστολογούν εκατό εκατομμύρια ευρώ. Αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα για τη Χώρα, δεν έχουνε καμία δημοκρατική διαδικασία, είναι αντιλήψεις και παρεμβάσεις καθεστωτικές , και βεβαίως πρέπει να το δικαιολογούμε αυτό στην κυβέρνηση , διότι όλοι αυτοί που κυβερνούν σήμερα και ο κ. Τσίπρας έχουν γαλουχηθεί μέσα σε ένα ιδεολογικό πλαίσιο Σταλινικό»,κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης




Περιοχή συνημμένων


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!